***       Водещите вечерни новини       на 2 ноември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 2 ноември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Иван Костов де факто подкрепи Васил Терзиев. Ваня Григорова не се яви на дебата с Терзиев


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 2 ноември   

 

Иван Костов де факто поддържа Васил Терзиев като демократичния избор против петата колона. Това написа във " Facebook " политологът Даниел Смилов. 

„ Малко по-късно Ваня Григорова отхвърли да назове Путин агресор и да се произнесе, чий е Крим. Тя е срещу и украинското знаме да бъде окачвано по здания на общината като акт на взаимност.

Междувременно има гласоподаватели, които се считат за " десни ", само че се двоумят какво да вършат или даже считат да гласоподават за Григорова ", добавя той. 

***

Кандидатът за кмет на МК „ Българска социалистическа партия за България “ Ваня Григорова не се яви на спор с съперника си от ПП-ДБ Васил Терзиев. Причината – убеждението ѝ, че той е трябвало да се случи в публичните медии – през днешния ден по Българска национална телевизия, а на следващия ден по Българското национално радио. 

***

„ Факт е, че в последно време господин Борисов постоянно се майтапи. Сериозните неща са, че в случай че не се направи промяна в службите, които с тяхното интензивно мероприятие съумяха да откраднат вота на над 400 хиляди българи, в действителност ще е мъчно да се продължи напред “, добави Сабрутев. 

***

В доста несъответствуващ миг – когато цялото общество е заето с други неща. Това сякаш щеше да е „ казус “ и да обърне практиката за санкции – казусът беше с особена грубост и садистична жестокост… и отново също, финансова санкция и нищо. 

„ Според прокуратурата 37-годишният мъж показал особена свирепост към куче, като в интервала сред 23:45 часа на 23 октомври до 2:42 през нощта на идващия ден той удрял животното, като то получило рани и фрактури по краката. От държавното обвиняване показват, че действието е осъществено по изключително непосилен метод за животното и с особена свирепост. След направено чуване на обвинения прокуратурата се произнесе, че има всички доказателства, че Захари Шулев е направил закононарушението, за което е упрекнат, и изиска санкция в размер от 5000 лева “ 

***

Нарколаборатория в ж.к. „ Чайка " разрушиха при профилирана полицейска интервенция, която се организира във Варна и региона. Акцията е за противопоставяне на пазаруване на гласове и предварителна защита на стандартната престъпност, съобщи БНР.

В акцията е арестувана и 57-годишна жена, в чийто дом в с. Каменар са открити и конфискувани 500 кутии цигари без бандерол и 30 литра ракия без данък.

***

Мъж почина, откакто взриви бомба на гарата в сръбския град Чачак, на 140 км южно от Белград, заяви белградската организация Бета.

Мъжът, чиято идентичност към момента не е открита, умря тази заран към девет часа, когато взриви бомба на гарата в Чачак, потвърдиха за организация Бета в полицията в този град.

***

„ Службата за сигурност на Украйна (ССУ) и Генералната прокуратура в Киев оповестиха за разбиването на проруска фракция ", работила на територията на цяла Украйна.

„ Ръководители и редови членове на " АллатРа ", под прикритието на " основатели на хармонично общество ", са прокарвали хрумвания на Кремъл. Така да вземем за пример, сектантите, които са употребявали интернет и други запаси, са пропагандирали концепцията за формиране на огромна славянска страна под егидата на Москва. От " АллатРа " също са оправдавали пълномащабната съветска експанзия против Република Украйна ", обявиха представители на институциите.

***

Руските сили евентуално се приготвят за прекосяване към фронтални офанзиви, водени от пехотата, с цел да компенсират огромните материални загуби в Авдеевка през октомври, съобщи американският мозъчен концерн Институт за проучване на войната, представен от Укринформ.

***

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР